Математика, вопрос задал Виталюшка , 9 лет назад

від села до міста 170 км. Із села виїхав мотоцикліст зі швидкістю 42 км на годину. За годину назустріч йому з міста в село виїхав велисопедист, який рухався зі швидкістю 22 км на годину. Через який час вони зустрінуться?

Ответы на вопрос

Ответил Бедныйпапа
0

Знаходимо відстань яка залишилась до моменту виїзда велосипедиста

 

170-42=128 км

 

Знаходимо суммарну швидкість велосипедиста та мотоцикліста 

 

42+22=64 км/год

 

Знаходимо час, через який вони зусрінуться

 

128:64=2 години

 

Все :)

Ответил Maile
0

1.) 170 - 42 = 128 (км) - відстань за годину.

2.) 22 + 42 = 64 (км) - швидкість зближення.

3.) 128 : 64 = 2 (год.) 

Відповідь: через 2 години.

Новые вопросы