Математика, вопрос задал andrii007 , 9 лет назад

На склад завезли 6 ц 60 кг овочів: 10 мішків цибулі, по 36 кг у кожному, і кілька мішків моркви, по 60 кг у кожному.Скільки завезли мішків моркви?

 

 

 

 

зделайте к 17:00

 

 

плізззз!!!

Ответы на вопрос

Ответил Аноним
0

6ц60кг=660кг

36*10=360кг- завезли цыбули

660-360=300кг- завезли моркови

300/60=5м- столько мешков моркови завезли 

 
Ответил natasha148
0

1 )36*10=360кг- завезли цыбули

 2 )660-360=300кг- завезли моркови

3 )300/60=5 м-  мешков моркови завезли

Новые вопросы